maanantai 24. huhtikuuta 2017

Superpesistä, Mertarantaa ja Miljoonasadetta


Superpesisviikonloppu on takana. Onnistuin bongaamaan mm. Lukkarin, Fyssarin, Mertarannan, Sotkamon ja Kajaanin Saapaslaisia, kauheesti tuttuja, Kotkia, kavereita, ystäviä, Heikki Salon, Chrisse Johanssonin, Titan ja Ana Mulan! Voi veljet mikä viikonloppu!

Lukkari ja Fyssari, ykköspelaajat Vippipuolella!
Vaikka vaikeeksi meinasi mennä, niin lonkeroa valui litratolkulla aurinkoisessa katsomossa olleiden janoisten suomalaisten pesisfanien masuihin.
Liput maksoi kympin ja kaikki lähes 3000 ihmistä mahtui katsomoon. Vai oliko se 2000?

Sotkamon ja Kajaanin Saapaslaiset tulivat kannustamaan omaa joukkuettaan Sotkamon Jymyä, joka voitti aika reteesti koko mahdottoman jännittävän matsin! Kuvan edustalla Fuengirolan Saapaslaiset.


Ihana, ihana Heikki Salo lauloi 506 ikkunaa. Ennen laulua sain mahdollisuuden kysyä häneltä, että onko pesis lähellä sydäntä. Ja kyllä vaan on, kuului selkeä vastaus. Olisitteko arvanneet?

Juu kyllä, näette aivain oikein! Onnistuin kuvaamaan ihkaoikean valokuvaajan, hänen nimensä on Nestori Lönngren.

Tätä esitettä pitelee kädessään Risto Poutiainen alias Paha Paavali. Lempinimi lienee peräisin miehen tyylistä ajaa, taitaapa olla jopa yksi Euroopan nopeimmista. Ellei peräti nopein!

Tässä kuvassa ystäväni Titta kertoo Mertarannalle yhden ihanan asian, jota en saa kuitenkaan teille kertoa. Se liittyy Mertarannan farkkuihin.

Kuvassa on tällainen ihana, komea pesiksen pelaaja. Jos joku tietää hänen nimensä, niin pliis laitattehan minulle viestiä, niin lisään hänen nimensä tänne. Kiitos!

Lopuksi on pakko kertoa teille rakkaat lukijat, että pesiksestä en tajunnut yhtikäs mitään. Silti tunnelma oli mitä mahtavin! 
Ilmassa oli urheilun tuntua!

1 kommentti: